Information til BB-værter

BedandbreakfastDanmark.dk formidler kontakt mellem lejere og BB-værter, som herefter aftaler alt vedr. lejeaftalen indbyrdes. Vi udbyder Bed and Breakfast i Danmark samt BedBreakfast i udlandet.Spørgsmål og svar

Vi har samlet en række spørgsmål med tilhørende svar vedrørende udlejning af BB-huse her på BedandbreakfastDanmark.dk:

1. Hvorfor tilmelde dit BB-hus hos BedandbreakfastDanmark.dk?
2. Hvorfor betale penge for en annonce hos BedandbreakfastDanmark.dk?
3. BASIS, PREMIUM eller VIP?
4. Tilmelding og betaling
5. Forlængelse af abonnement
6. Ansvar
7. Rettigheder
  BedandbreakfastDanmark.dk - information til BB-værter om fordelene ved at udleje sit Bed and Breakfast-hus via os.


1. Hvorfor tilmelde dit BB-hus hos BedandbreakfastDanmark.dk?

Hos BedandbreakfastDanmark.dk tager vi 0% i provision for at formidle udlejning af dit BB-hus! I modsætning til udlejningsbureauerne opkræver vi intet gebyr pr. udlejning, så her kan du gratis komme i kontakt med lejerne. Og hvis du tilmelder dig vores abonnementsordning, skal du kun betale én gang årligt, uanset hvor mange udlejninger vi formidler til dig. Så her er ingen uforudsete udgifter!


2. Hvorfor betale penge for en annonce hos BedandbreakfastDanmark.dk?

Først og fremmest kan du jo vælge vores BASIS-annonce, som er gratis i hele det første år** - så det behøver ikke at koste noget at få dit BB-hus med på BedandbreakfastDanmark.dk!

Det er dog vigtigt at understrege, at vores PREMIUM- og VIP-annoncer får væsentligt flere annoncevisninger end BASIS-annoncer, så derfor anbefaler vi dig at opgradere til mindst PREMIUM-niveau så hurtigt som muligt (499 DKK årligt).

Husk desuden på, at du som regel bare skal udleje dit BB-hus én gang gennem BedandbreakfastDanmark.dk, før abonnementet er tjent ind! Se vores prisliste for nærmere information om forskellen på BASIS og PREMIUM!

Når du lejer dit BB-hus ud via BedandbreakfastDanmark.dk, beholder du selv hele lejebeløbet! Vi er ikke et bureau, men derimod et udstillingsvindue for dit BB-hus. Det giver dig en række fordele:

1. Du er ikke bundet af et bureaus regler for udlejning.
2. Du har selv kontakten til dine lejere.
3. Du bestemmer dermed også selv, hvilke betingelser du vil opstille.


** OBS: Tilbuddet om en gratis BASIS-annonce gælder kun nye udlejere. Vi gør desuden opmærksom på, at det kun er den første BASIS-annonce pr. BB-vært eller husstand, der er gratis i op til et år. Øvrige BASIS-annoncer koster 199 kr. pr. stk. fra oprettelsesdatoen.


3. BASIS, PREMIUM eller VIP?

Du kan vælge mellem de tre annonceniveauer BASIS, PREMIUM og VIP. Herunder kan du se et kort oprids af forskellen på de tre annonceniveauer, og du kan få flere detaljer her.

PREMIUM (kun 499 DKK årligt):
12 billeder
Kalender med individuel pris for hver uge hele året (frivilligt)
Kalender med udlejningsstatus for ledige/bookede dage (frivilligt)
Husbeskrivelse på op til 3 sprog (ubegrænset antal tegn!)
Kontaktinformationer som f.eks. e-mail og telefon
Inventarliste
Geografisk kort over husets beliggenhed
Linkliste til aktiviteter og seværdigheder nær BB-huset
Statistik over trafikken på BB-annoncen
Du opnår stor synlighed:
Din annonce vises blandt de ØVERSTE søgeresultater - MED billede
Link til din egen hjemmeside
Profilering på forsiden
Last-Minute annoncer i rotation på sitet
Udsending af Last-Minute annoncer med vores nyhedsbrev
Annonce på guloggratis.dk (værdi 2.000 kr. årligt)

BASIS (gratis det første år, herefter 199 DKK årligt)**:
Kun 1 billede (som ikke ses på resultatlisterne, men kun i selve annoncen)
Kalender med mulighed for individuel pris for hver uge/dag hele året (frivilligt)
Kalender med udlejningsstatus for ledige/bookede dage (frivilligt)
Husbeskrivelse på op til 3 sprog (max 300 tegn!)
Kontaktinformationer som f.eks. e-mail og telefon
Inventarliste
Geografisk kort over BB-husets beliggenhed
Din annonce vises blandt de NEDERSTE søgeresultater - UDEN billede

VIP (1.499 DKK årligt):
VIP-annoncer vises i top5 på geografilisten, fremhæves grafisk på resultatlisterne samt vises blandt de allerøverste på resultatlisterne og huskelisten. Herudover har VIP-annoncer de samme rettigheder som PREMIUM-annoncer.


** OBS: Tilbuddet om en gratis BASIS-annonce gælder kun nye udlejere. Vi gør desuden opmærksom på, at det kun er den første BASIS-annonce pr. BB-vært eller husstand, der er gratis i op til et år. Øvrige BASIS-annoncer koster 199 kr. pr. stk. fra oprettelsesdatoen.


4. Tilmelding og betaling

For at tilmelde dit BB-hus skal du først oprettes som bruger. Log dernæst ind med din e-mail og adgangskode i brugermenuen og klik på menupunktet "Opret en ny husannonce".

Det er gratis at oprette en BASIS-annonce med en kort tekst (300 tegn) samt 1 billede, og BASIS-annoncen er synlig for lejerne med det samme (husk at aktivere annoncen nederst på redigeringssiden). Når BASIS-annoncer bliver 1 år gamle, koster de 199 DKK årligt**.

Vil du opnå bedre synlighed af din annonce, kan du opgradere til fx PREMIUM. Så får du placering blandt de øverste på vores søgeresultatlister, ubegrænset tekst, 12 billeder og hjemmesidelink + annonce på guloggratis.dk. Du bestiller PREMIUM-abonnement ved at klikke på knappen "Bestil eller forny abonnement" i brugermenuen. Herefter vil får du tilsendt en mail med betalingsoplysninger, og når vi har modtaget betalingen, opgraderer vi din annonce til at blive fremvist i fuldt omfang.

Du kan betale via enten MobilePay eller bankoverførsel.


** OBS: Tilbuddet om en gratis BASIS-annonce gælder kun nye udlejere. Vi gør desuden opmærksom på, at det kun er den første BASIS-annonce pr. BB-vært eller husstand, der er gratis i op til et år. Øvrige BASIS-annoncer koster 199 kr. pr. stk. fra oprettelsesdatoen.5. Forlængelse af abonnement

Hvis du har valgt BASIS-niveau, er din BB-annonce aktiv i op til et år, uden at du behøver at foretage dig noget. Når året er ved at være omme, kontakter vi dig med henblik på, om du ønsker at fortsætte med BASIS-annoncen for 199 DKK årligt - eller om du evt. ønsker at opgradere til PREMIUM eller VIP.

Har du valgt vores fordelagtige PREMIUM- eller VIP-løsning, vil du også blive kontaktet i god tid, inden dit abonnement udløber. Du kan så logge ind og bestille en forlængelse af abonnementsperioden.

OBS! Undlader du at forlænge dit abonnement, eller undlader du at besvare vores henvendelser, vil din annonce blive slettet ved abonnementsperiodens udløb!


6. Ansvar

BedandbreakfastDanmark.dk er udelukkende formidler af kontakten mellem lejer og udlejer. Sidstnævnte to parter indgår sammen en aftale om leje af et BB-hus. BedandbreakfastDanmark.dk har ingen andel i denne aftale, ligesom BedandbreakfastDanmark.dk fraskriver sig ethvert ansvar for en eventuel tvist, der måtte opstå mellem lejer og udlejer.

BB-annoncens oplysninger afgives af BB-husets ejer, og det er dennes ansvar, at de afgivne oplysninger er korrekte. Herunder hører desuden, at billeder af BB-huset og evt. omgivelser skal fremstå troværdige og i overensstemmelse med de faktiske forhold på stedet.

BedandbreakfastDanmark.dk forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at afbryde samarbejdet med en BB-vært. Det kan fx ske, hvis vi vurderer, at vedkommende optræder urimeligt over for lejerne og/eller vi har modtaget lejerklager om vedkommendes lejemål, eller hvis vedkommende har afgivet urigtige eller vildledende oplysninger i sin BB-annonce.


7. Rettigheder

Alt indhold på BedandbreakfastDanmark.dk - herunder design, tekst, billeder og grafik - er beskyttet af loven om ophavsret. Gengivelse, efterligning eller anden udnyttelse af dette indhold må kun ske med forudgående, skriftlig accept fra BedandbreakfastDanmark.dk! Enhver overtrædelse af denne ophavsret vil blive retsforfulgt.