Tips til din BB-annonce

Det kan siges enkelt: Jo bedre annonceopbygning, jo flere bookinger!

Vi opfordrer derfor til, at du bruger de tips, som vi opstiller herunder. Så skaber du en optimal effekt, hvor mange lejere: (a) bliver ledt ind på din annonce og (b) tager skridtet videre og booker dit BB-hus.

7 tips til den perfekte annonce:

1. PREMIUM eller VIP giver størst synlighed
2. Udlejningskalenderen er en god idé
3. Billeder sælger
4. Annonceoverskriften tiltrækker både lejere og søgemaskiner
5. Annonceteksten er vigtig for både lejere og søgemaskiner
6. Last-Minute tilbud ved ledige uger
7. Du kan linke direkte til din BB-annonce


Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for yderligere sparring vedr. annonceopbygningen.

  BedandbreakfastDanmark.dk - gode råd til BB-værter om opbygningen af deres BB-annonce, så de opnår optimal interesse fra Bed and Breakfast-lejerne.


1. PREMIUM eller VIP giver størst synlighed

Først og fremmest får du markant flest fremvisninger af din BB-annonce, hvis du tegner et PREMIUM- eller VIP-abonnement. Og flere fremvisninger giver som regel flere bookinger. Læs mere om abonnement og priser.

BASIS-annoncer vises nederst på vores søgelister samt på huskelisten (uden foto), hvorimod PREMIUM- og VIP-annoncer vises øverst på listerne (med foto)! Desuden indeholder BASIS-annoncer kun meget få informationer, idet annonceteksten er begrænset til 300 tegn, og der fremvises kun 1 foto.

Hertil kommer, at PREMIUM- og VIP- annoncer OGSÅ fremvises på guloggratis.dk, som tiltrækker en del ekstra annoncevisninger.


2. Udlejningskalenderen er en god idé

Alle annoncer har mulighed for at få tilknyttet en udlejningskalender, hvor du kan indtaste priser og bookingstatus for hver dag/uge året rundt. Det er en rigtig god idé at aktivere kalenderen, for det giver nemlig lejerne et godt indtryk af, at din BB-annonce er aktuel og opdateret. Så selv om du evt. har din egen hjemmeside med tilknyttet kalender, så brug den ekstra tid, det tager at holde begge kalendere opdateret.


3. Billeder sælger

Lejerne ønsker at se så mange billeder af dit BB-hus som muligt, så de bedre kan danne sig et indtryk af indretningen og omgivelserne. Det er lige før, man kan sige: Jo flere billeder, jo flere bookinger.

Så husk at udnytte din annonces billedkapacitet optimalt. PREMIUM og VIP har plads til 12 billeder, hvorimod BASIS-annoncer kun har plads til 1 billede.


4. Annonceoverskriften tiltrækker både lejere og søgemaskiner

Hvis du ikke allerede har lavet en fængende annonceoverskrift med GEOGRAFI og ordet B&B, så vil vi anbefale dig at gøre det. En god overskrift er med til at tiltrække lejernes opmærksomhed, når de kigger ned over listen med BB-huse.

Og faktisk opfører internettets søgemaskiner sig på samme måde; de leder også efter spændende overskrifter. Du vil derfor opnå flere besøg på din BB-annonce direkte fra søgemaskinerne, hvis du laver en god annonceoverskrift med mange søgeord vedr. huset og det geografiske område. En god overskrift kan fx lyde sådan: Bed & Breakfast i hyggelig villa tæt på Messecenter Herning


5. Annonceteksten er vigtig for både lejere og søgemaskiner

Du kan jo selv redigere teksten i din BB-annonce - og det er IKKE lige meget, hvad og hvor meget der står! Jo flere relevante informationer og nøgleord vedrørende dit BB-hus og omgivelserne, jo flere informationer kan søgemaskinerne finde, og jo flere annoncefremvisninger vil du opnå.

Har du fx overvejet at nævne nogle af de mange aktiviteter og seværdigheder i BB-husets lokalområde? Og evt. lave direkte links til de seværdigheder, som har en hjemmeside? Dels er det yderst relevant for lejerne at vide noget om, hvad de kan foretage sig i ferien. Dels vil din annonce opnå endnu bedre placering i søgemaskiner som fx Google, hvis du 'name dropper' og linker til seværdigheder.

PREMIUM- og VIP-annoncer har ubegrænset plads til tekst, hvorimod BASIS-annoncer er begrænset til en tekst på maksimalt 300 tegn inkl. mellemrum, komma/punktum m.v.


6. Last-Minute tilbud ved ledige perioder

PREMIUM- og VIP-annoncer har mulighed for at lave særlige tilbud og dermed blive synlige i vores Last-Minute kategori.

Du opretter Last-Minute tilbud via redigeringssiden for din udlejningskalender, hvor du for hver uge har mulighed for at angive før-pris og nu-pris.


7. Du kan linke direkte til din BB-annonce

Er du klar over, at du fx kan sende et direkte link til din BB-annonce med i dine egne e-mails eller indsætte linket på din egen hjemmeside, så du på den måde kan udbrede kendskabet til dit Bed and Breakfast-hus blandt venner, familie og andre kontakter?

Dit unikke annoncelink ser sådan ud: http://www.bedandbreakfastdanmark.dk/husnummer

Husk at erstatte ordet 'husnummer' med dit eget annoncenummer, som eksemplet her for annonce 97: http://www.bedandbreakfastdanmark.dk/97