Annoncering

BedandBreakfastDanmark.dk er en portal for udlejning af BB-huse både privat og på hoteller, slotshoteller, kroer, feriecentre og vandrerhjem. Vi er udelukkende kontaktformidlere mellem lejerne og BB-værterne, og vi er således ikke involveret i selve lejeaftalen.

Hvem besøger os?

Den typiske besøgende er en dansk kvinde i 30-45 års alderen, der leder efter overnatning i forbindelse med miniferie i storbyerne, koncertarrangementer eller familieferie. Ferierelaterede kampagner rammer dermed yderst præcist, men naturligvis også kampagner inden for livsstil, børn/familie, shopping m.v.

Vi har selvfølgelig også mange BB-værter blandt vores brugere, og annoncering målrettet BB-værterne sker mest effektivt via annoncering i vores BB-vært-nyhedsbrev eller i BB-værternes loginområde på portalen.

Indhent tilbud

Kontakt os for indhentning af tilbud på bannerannoncering og/eller annoncering målrettet BB-værterne.

Nøgleord for vores hjemmeside:
Privat Bed & Breakfast - Hoteller - Kroer - Slotshoteller - Feriecentre - Vandrerhjem - Ferieboliger

Vi anbefaler, at du holder dig orienteret om lokale Bed and Breakfast tilbud i løbet af din rejse. Med en smartphone kan du tjekke overnatningsmulighederne i de byer, du kommer til undervejs på turen - uden at have alt planlagt på forhånd.