Når du lejer Bed and Breakfast

Hos BedandbreakfastDanmark.dk formidler vi kontakt mellem lejer og udlejer af Bed and Breakfast i Danmark og i udlandet. Det gælder både private BB-huse og hoteller, kroer, feriecentre, vandrerhjem osv.

  BedandbreakfastDanmark.dk - gode råd om brug af sitet samt fordele ved at leje Bed and Breakfast igennem BedandbreakfastDanmark.dk.

Kontakt udlejeren direkte

BedandbreakfastDanmark.dk er udelukkende kontaktformidler mellem lejer og BB-vært. Det er derfor IKKE os, der udlejer BB-husene - det gør BB-værterne!

Af samme grund bedes du henvende dig direkte til den enkelte BB-vært for yderligere information om et BB-hus eller en direkte booking. BB-værtens kontaktoplysninger står anført i hver enkelt BB-annonce. Denne procedure sikrer dig, at du altid får de seneste oplysninger om ledige perioder, priser mv. Dét er Bed and Breakfast udlejning, når det er bedst.


Søgning på flere måder

BedandbreakfastDanmark.dk lægger vægt på overskuelighed og brugervenlig adgang til de annoncerede BB-huse. Vi har derfor valgt at tilbyde flere søgemuligheder, så du kan vælge den metode, der passer dig bedst.

Søgemodul: Du kan vælge vores avancerede søgemodul, hvor du kan angive mange forskellige søgekriterier og dermed få et snævert, men nøjagtigt søgeresultat.

Geografi: Eller du kan vælge vores sammenlignelige opstilling ud fra BB-husenes geografiske placering; nemlig den grønne menu øverst på hver side.
 

Aalborg
Mary's House - B & B / Bed & Bath i Aalborg
- DKK
1 personer
0m til strand
Slagelse
Slagelse syd 21765355 stort værelse med eget bad og toilet
- DKK
1 personer
10000m til strand
Blåvand
B&B i Blåvand - overnatning i stort dobbeltværelse
- DKK
1 personer
2500m til strand
Ørum
Constantia B&B - i hjertet af Norddjurs
- DKK
1 personer
10000m til strand


Ansvar

BedandbreakfastDanmark.dk er udelukkende formidler af kontakten mellem lejer og udlejer. Sidstnævnte to parter indgår sammen en aftale om leje af et BB-hus. BedandbreakfastDanmark.dk har ingen andel i denne aftale, ligesom BedandbreakfastDanmark.dk fraskriver sig ethvert ansvar for en eventuel tvist, der måtte opstå mellem lejer og udlejer.

BB-annoncens oplysninger afgives af BB-værten, og det er dennes ansvar, at de afgivne oplysninger er korrekte. Herunder hører desuden, at billeder af BB-huset og dets omgivelser skal fremstå troværdige og i overensstemmelse med de faktiske forhold på stedet.


Rettigheder

Alt indhold på BedandbreakfastDanmark.dk - herunder design, tekst, billeder og grafik - er beskyttet af loven om ophavsret. Gengivelse, efterligning eller anden udnyttelse af dette indhold må kun ske med forudgående, skriftlig accept fra BedandbreakfastDanmark.dk! Enhver overtrædelse af denne ophavsret vil blive retsforfulgt.


Spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os!
Hvordan rangordnes søgeresultater?
De viste søgeresultater rangordnes afhængigt af din søgning samt annoncens eksponeringsniveau. Læs mere...

Nøgleord for vores hjemmeside:
Privat Bed & Breakfast - Hoteller - Kroer - Slotshoteller - Feriecentre - Vandrerhjem - Ferieboliger

Vi anbefaler, at du holder dig orienteret om lokale Bed and Breakfast tilbud i løbet af din rejse. Med en smartphone kan du tjekke overnatningsmulighederne i de byer, du kommer til undervejs på turen - uden at have alt planlagt på forhånd.