Kontakt os

BedandBreakfastDanmark.dk er en portal, der formidler Bed and Breakfast udlejning. Vi er IKKE et udlejningsbureau, derimod formidler vi kontakten mellem lejere og BB-værter uden om udlejningsbureauerne.

Inden du kontakter os, beder vi dig derfor læse nedenstående vedrørende din henvendelse...
  BedandBreakfastDanmark.dk - sådan kommer du i kontakt med os, hvis du vil leje et Bed and Breakfast hus, udleje et BB-hus, købe banner eller tale linkbytte.

Vil du LEJE et BB-hus?

Drejer din henvendelse sig om leje af BB-hus, så er det IKKE os, du skal kontakte, men derimod...

● Har du spørgsmål til et specifikt BB-hus, skal du kontakte den pågældende udlejer af BB-huset for alle spørgsmål eller booking. Brug kontaktformularen i den enkelte BB-annonce.

● Har du et mere generelt spørgsmål om ledige BB-huse i et bestemt ferieområde, henviser vi til vores søgemodul.

Vil du UDLEJE et BB-hus?

Ønsker du information om at udleje dit BB-hus her via hjemmesiden, henviser vi i første omgang til vores BB-vært information, vores prissammenligning samt vores brugeroprettelse for nye BB-værter.

Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål via ovenstående links, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger.

Vil du købe BANNER?

Vi tilbyder forskellige muligheder for at synliggøre din bannerkampagne. Indhent tilbud via nedenstående kontaktoplysninger.

BedandBreakfastDanmark.dk - sådan kommer du i kontakt med os, hvis du vil leje et Bed and Breakfast hus, udleje et BB-hus, købe banner eller tale linkbytte.  

Kontaktdata

Vi træffes bedst via e-mail:


Eller telefon: +45 22 94 62 27

Vores postadresse er:
BedandBreakfastDanmark.dk
v/ Kankom Online - Havneøen 9, 6. th. - 7100 Vejle

Vores CVR er: DK27061052
Hvordan rangordnes søgeresultater?
De viste søgeresultater rangordnes afhængigt af din søgning samt annoncens eksponeringsniveau. Læs mere...

Nøgleord for vores hjemmeside:
Privat Bed & Breakfast - Hoteller - Kroer - Slotshoteller - Feriecentre - Vandrerhjem - Ferieboliger

Vi anbefaler, at du holder dig orienteret om lokale Bed and Breakfast tilbud i løbet af din rejse. Med en smartphone kan du tjekke overnatningsmulighederne i de byer, du kommer til undervejs på turen - uden at have alt planlagt på forhånd.