Vilkår for anvendelse af BedandbreakfastDanmark.dk

Når du lejer B&B via BedandbreakfastDanmark.dk, gælder retningslinjerne her på siden. Herunder at vi indsamler og behandler de persondata, som du afgiver ved at benytte vores side.

  • BedandbreakfastDanmark.dk er en online annonceservice, hvor private og professionelle BB-værter kan oprette annoncer for udlejning af deres B&B.

  • BedandbreakfastDanmark.dk fungerer ikke som et udlejningsbureau, men udelukkende som kontaktformidler. Det er ikke os, der udlejer B&B'erne på vores side, og vi er på intet tidspunkt involveret i selve udlejningen. Du lejer direkte hos den person eller det firma, der har oprettet BB-annoncen hos os.

  • Ønsker du at leje et af de viste B&B, skal du indgå en aftale direkte med annoncøren. BedandbreakfastDanmark.dk er ikke en del af en sådan aftale, og korrekt opfyldning af en sådan aftale er derfor udelukkende annoncørens ansvar.

  • Alle oplysninger om B&B inkl. priser er angivet af den enkelte annoncør, og det er annoncørens ansvar, at oplysningerne er korrekte.

  • Vi har ikke beset de annoncerede B&B, og vi har ikke kontrolleret annoncørernes oplysninger. Vi påtager os derfor ikke noget ansvar for rigtigheden af oplysningerne om B&B'erne.

  • Du bør altid få bekræftet både pris, ledighed og alle andre oplysninger af væsentlig betydning for lejen af det pågældende B&B.

  • De fleste annoncører betaler for at få deres annonce vist på BedandbreakfastDanmark.dk - med undtagelse af visse BASIS-annoncer, hvor vi tilbyder gratis annoncering det første år.

  • Vi tager forbehold for fejl i de angivne oplysninger om B&B'erne, herunder også fejl i oplysninger om ledige perioder og priser.

  • BedandbreakfastDanmark.dk kan ikke gøres ansvarlig for tabt fortjeneste eller nogen indirekte skader, følgeskader, særlige skader, tilfældige skader eller bodserstatninger, som opstår som følge af eller på grundlag af, eller som et resultat af brugen af BedandbreakfastDanmark.dk

  • Vi hører meget gerne fra dig, hvis du støder på en annonce, der indeholder misvisende eller direkte ukorrekte oplysninger. Det gælder også, hvis du oplever uhensigtsmæssig adfærd fra en af vores annoncører. Dog henviser vi til, at enhver tvist i første omgang bør forsøges løst direkte med annoncøren.

  • Det er ikke tilladt at kontakte annoncørerne på BedandbreakfastDanmark.dk med andre formål end leje af deres B&B. Enhver anden form for kontakt vil blive betragtet som spam eller overtrædelse af markedsføringsloven, og kontakten vil blive anmeldt til de rette myndigheder.


VORES COOKIEPOLITIK


Når du besøger BedandbreakfastDanmark.dk, er det nærværende cookiepolitik, der gør sig gældende. Længere nede på siden kan du se vores persondatapolitik.

Websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet: Så vi kan huske dine præferencer og huskeliste med gemte ferieboliger.
  • Trafikmåling: Så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.
  • Annonceafvikling: Så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret: Individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.
  • Indholdsdeling: Vi har gjort det let for dig at dele vores indhold med andre samt følge vores egne profiler på sociale medier.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig (cookies), som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. MEN: Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil websitet ikke fungere optimalt, og der er indhold, du ikke kan få adgang til. Du vil desuden opleve, at annoncer bliver mindre relevante for dig og optræder hyppigere. Se mere om sletning/blokering af cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet bruger flg. cookies:

  • Google Analytics - til at måle trafikken på websitet
  • Google Adsense - til at vise annoncer på websitet
  • Facebook - til vores Facebook like knap (så vi kan se, om du allerede har liket siden)
  • Google+ - til vores Google+ like knap (så vi kan se, om du allerede har liket siden)
  • AddThis - så det er let for dig at dele vores hjemmeside med andre og følge os på de sociale medier

Skabelonen vedr. vores cookiepolitik er udarbejdet i samarbejde med minecookies.org.


VORES PERSONDATAPOLITIK - for brugere både med og uden et brugerlogin


Når du besøger BedandbreakfastDanmark.dk, er det nærværende persondatapolitik, der gør sig gældende.


Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer - med det formål at skabe kontakt mellem BB-vært og gæst. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indholdssider, hvis du kontakter en BB-vært via kontaktformularen i en annonce, eller hvis du registrerer dig som BB-vært.

Vi gemmer ingen personfølsomme oplysninger!

Dette gælder alle brugere
Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger på alle, som benytter vores hjemmeside: Et unikt ID og tekniske oplysninger om den pågældende computer, tablet eller mobiltelefon, IP-adressen, den geografiske placering, samt hvilke sider brugeren klikker på (interesser).

Dette gælder brugere UDEN login
Når du henvender dig via hjemmesiden til en BB-vært, indtaster du dit navn, din email og dit telefonnummer, samt en besked til BB-værten. Disse oplysninger transmitteres i ukrypteret form, registreres hos os og sendes desuden i en email til BB-værten. Oplysningerne registreres hos os som en backup funktion til BB-værterne, og vi opbevarer informationerne i vores system på ubestemt tid, eller indtil du henvender dig for at få dem slettet. Oplysningerne vil kun være tilgængelige for betroede medarbejdere/databehandlere og den BB-vært, som henvendelsen er sendt til.

Dette gælder brugere MED login (BB-værter)
Når du opretter et brugerlogin som BB-vært, indtaster du navn, adresse, telefonnummer, e-mail og oplysninger om dit B&B. Du er selv ansvarlig for at vedligeholde disse oplysninger. Oplysningerne transmitteres i ukrypteret form, registreres hos os og opbevares i op til 6 år, efter du har nedlagt din annonce (jf. bogføringsloven). Dit navn, adresse, telefonnr. og email vil ikke fremgå af din annonce, med mindre du selv skriver dem som en del af annonceteksten. Men gæsterne kan få disse kontaktoplysninger tilsendt på email, hvis de ønsker det. Alle oplysninger, du angiver om dit B&B, vil være synlige i din annonce.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som gæst/BB-vært og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, til at registrere dine forespørgsler til BB-værterne, samt til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende kontaktoplysninger på BB-værterne. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt og/eller påbudt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Navn, adresse, telefon og email videregives ikke til disse tredjeparter. Oplysningerne anvendes fx til målretning af annoncering, og du kan se mere om dette samt hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om 'Cookies' ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes - med mindre vi er forpligtede til at videregive disse oplysninger på grund af anden lovgivning (fx bogføringsloven). Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Kontaktoplysninger vedr. dette finder du her. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
KanKom Online v/ Jonas Temløv, Kløvertoften 16, 7100 Vejle. CVR: DK27061052
Se kontaktoplysninger her

Skabelonen vedr. vores persondatapolitik er udarbejdet i samarbejde med minecookies.org.



Oplysningerne på denne side er sidst opdateret 24. maj 2018.